Тиенс - каталог 2013

Най-продавани

Кордицепс

Кордицепс

Цена: 97.00лв.
Цинк

Цинк

Цена: 27.00лв.
Калций

Калций

Цена: 54.00лв.

Паста за зъби без флуор Паста за зъби без флуор

Здрави зъби и прекрасен живот - серията пасти за зъби на Тиенс за устна хигиена! Създайте безопасни условия за живота на вашите зъби. Ключови мометни в грижата за утната хигиена са: предотвратяване на кариеси при децата и предотвратяване на пародонтоза при възрастните. Серията пасти за зъби на Тиенс са продукти от ново поколение, които откриват пред Вас иновационни методи в грижата за зъбите. Без флуор - безопасни и ефективни!
Табличен вид

Продукти

Детска паста за зъби "Усмихни се"

Детска паста за зъби "Усмихни се"

 

Детска паста за зъби без флуор 

 

Аромат: ягода

 

Основни съставки: Имуноглобулин (IgY)

 

Особености: Специално създадена за деца - детската паста за зъби на Тиенс е без флуорид, с високотехнологична и безопасна формула и с  ефикасна съставка против кариес (IgY). Тя е любима на децата със своя плодов вкус и красив червено-бял цвят.

 

Предназначение: Детската паста за зъби без флуор на Тиенс е ефикасно и безопасно средство за предпазване от зъбен кариес.

 

Приложение: за деца над 3 години.

 

   Специалната съставка IgY (имуноглобулин от клас Y) e активна белтъчина извлечена от жълтъка на кокоши яйца. Имуноглобулин Y има антибактериално действие и стимулира имунната система на организма. Клетъчните изследвания установяват действието на IgY върху основния причинител на зъбен кариес - стрептококите "стрептококус мутанис". IgY променя външната обвивка на стрептококите, така че те губят способноста си да прилепват и разяждат зъбите, без да засяга останалите бактерии в устната кухина. По този начин IgY предпазва от кариес ефективно и безопасно.

Тегло: 60гр.

Цена: 10.00лв.
Брой:
Предишна | 1 Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.

Валути

Нови продукти